Vegetar ‘bøf’ stroganoff

Lækker vegetarisk bøf stroganoff

Vegetar ‘bøf’ stroganoff

Ingredienser

  • 1 spsk. olie

  • 250 g. champignon – Skåret i kvarte

  • 250 g. portobellosvampe – Skiveskåret

  • 1 løg

  • 200 g. selleri

  • 4 gulerødder

  • 2 fed hvidløg

  • 3 dl rødvin

  • 6 dl grøntsagsboullion

  • 3 spsk. tomatpuré

  • 4 laurbærblade

  • 1 tsk. rosmarin

  • 2 tsk. timian

  • 2 tsk. sovsekulør

  • Salg og peber

  • Mel og vand til jævning

Fremgangsmåde

  • Start med at ordne alle grønsagerne
  • Varm en gryde op og tilsæt olien. Svits løg, hvidløg, gulerødder, selleri og svampe heri under mellemhøj varme, og lad det stege i 5 min.
  • Tilsæt så tomatpure og rødvin, og lad det koge i 5 min.
  • Hæld nu grønsagsboullion i sammen med krydderurterne og laurbærbladede. Lad det hele koge i 10 min.
  • Herefter hældes sovekulør i, og retten jævnes til den har en passende konsistens
  • Smag til med salt og peber, og servér med kartoffelmos

Leave a comment