Vegansk spaghetti bolognese

Vegansk spaghetti bolognese

Ingredienser

  • 1 stort løg – hakket

  • 3-4 fed hvidløg

  • 250 g. champignon – skiveskåret

  • 1-2 tsk. timian

  • 2 tsk. paprika

  • 1 squash – revet

  • 250 g. selleri

  • 90 g. soltørrede tomater

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 1 spsk. balsamico

  • 1 spsk. tomatpuré

  • 1.5 dl. rødvin

  • 3-4 dl. grøntsagsboullion

  • 80 g. røde linser

  • Salt, peber og cayennepeber

Fremgangsmåde

  • Ordn alle grønsagerne på forhånd. Varm en gryde eller wok op med lidt olie i bunden og tilsæt løg og hvidløg og champignon og brun det under omrøring
  • Skyld linserne grundigt, og tilsæt disse sammen med de resterende grønsager og rør godt rundt. Herefter kan de resterende ingredienser, undtagen salt, peber og cayennepeber tilsættes.
  • Lad retten koge til linserne er møre, men stadigvæk har bid i.
  • Smag nu til med de resterende krydderier og evt. Grønsagsboullion. Servér med spaghetti.

Leave a comment