Vegansk paprikagryde

Lækker vegansk paprikagryde

Vegansk paprikagryde

Ingredienser

  • 1 spsk. neutral olie

  • 2 løg

  • 1 fed hvidløg

  • 1 groftrevet squash (el. anden grøntssag, f.eks. spinat el. selleri)

  • 2 gulerødder

  • 1 peberfrugt

  • 250 g. champignon

  • 1 dåse kidneybønner

  • 4 spsk. tomatpuré

  • 3 spsk. paprika

  • 1 spsk smørbar (el. alm. smør)

  • 1/4 L. soyafløde (el. normal fløde)

  • 2-3 dl. soyamælk el. Naturli’ mandeldrik

  • Salt og peber

  • Cayennepeber

Fremgangsmåde

  • Varm en wok eller gryde med en spsk. olie i
  • Hak løg og hvidløg og tilsæt det i gryden
  • Vask og skær squash, gulerødder og peberfrugt i små tern, og tilsæt det i gryden og rør godt rundt
  • Tilsæt nu tomatpure, paprika og smør og lad det stege lidt
  • Vask kidneybønnerne grundigt og tilsæt disse sammen med fløden
  • Lad retten koge og hæld lidt efter lidt mælken i til sovsen har den ønskede konsistens
  • Lad retten simre til grønsagerne er møre og smag til med salt, peber og cayennepeber
  • Servér med kartoffelmos

Leave a comment